Bolig sælges eller byttes med lejlighed i Aalborg

Beliggenhed

Ejendommen på 225 m2 inkl. garage er beliggende i skønne og rolige omgivelser i Gammel Vodskov helt tæt på Hammer Bakker.  Ca. 50 m fra huset fører en sti op i bakkerne. Der er en stor offentlig grøn plads ca. 200 m fra huset. På pladsen  foregår der mange aktiviteter som f.eks. leg og boldspil. Ejendommen ligger på en hjørnegrund og vejen som fører forbi  huset op mod Hammer Bakker ender blind, hvilket gør stedet meget børnevenlig. Ejendommen har en helt lukket gårdhave hvor børn og husdyr kan færdes ugenert. God skole i nærheden. Gode indkøbsmuligheder i Vodskov. Afstand til Aalborg af hovedvej: 15 min. Afstand til Aalborg af motorvej: 10 min.

Ejendommen

Ejendommen er opført omkring århundredeskiftet, men  er  total  renoveret.
Stueetagen er indrettet med stor entre,  baggang, badeværelse, to værelser og et stort lyst køkken alrum. Køkkenet er et meget velholdt Unoform køkken og der medfølger alle installerede hvidevarer. Badeværelset er med hvide fliser fra gulv til loft, med vitrineskab og eksklusive guldbelagte armaturer. Alle øvrige gulve er i  ægte merbau.

Første sal indeholder to meget store værelser og en stor stue. Sidebygningen indeholder fuldt moderniseret vaskerum med grovkøkken og fryser og et stort hobbyrum med gulvfliser.
Stor garage med flisebelagt gulv og aut. ledhejseport.

Salg og overtagelse

Det vil være en fordel  hvis en cenrtalt beliggende ejerlejlighed i Aalborg kan indgå i handlen ,men dog ingen betingelse.

Ejendommen er indflytningsklar i løbet af få dage.

Ejendommen skal ses og tid for besigtigelse kan aftales på tel. 4034 5494 eller samca@samca.dk